onsdag 13. januar 2010

*Kulden er en god ting for den som vil varme seg..


Mitt varme, deilige, hjemmestrikkede ullpledd er endelig ferdig, og jeg gleder meg til å krølle meg sammen under det, med et nytt strikkeprosjekt. Med strikkepinner i tykkelse XL og garn så tykt som jeg kunne finne var dette et av de hyggeligste prosjektene til nå.
For å gi mitt dyrebare pledd litt ekstra eleganse strikket jeg inn et viscosegarn med glans og glitter i samme fargetone som det tykke garnet. Med såpass tykke pinner ( str. 20mm) og tykt garn (polaris), er ikke dette et prosjekt som drar ut i det uendelige, jeg vil heller beskrive det som et koseprosjekt som du får unnagjort mens du f.eks. ser en film . ( jeg er alt for rastløs til bare å strikke, jeg må helst multitaske). Prosjektet er ikke gratis, garnprisen er høy, men for meg, frk. smilla og mannen min var det verdt hvert øre.

*Desperate times calls for desperate measures

It is cold in Oslo, and what is better for keeping warm than knitting a soft, warm and thick blanket for yourself and other cold family members. Well, for me that was one of the alternatives when I was staying in. I got myself some XL needles and extra thick wool and spent some nights knitting and watching TV series. As the blanket grew bigger, even my toes, with the rest of the body, got warm and satisfied .

2 kommentarer:

  1. Hei Linn :) så kult at du fant min lille hobbyblogg! Digger pleddet du har strikket, det kunne jeg tenkt å lage selv en gang. Jeg er nemlig også en "tv-strikker" og prosjekter med tykke pinner og garn pleier jo å fungere godt til slikt :). Fin blogg, melder meg som følger jeg.

    SvarSlett
  2. Hei Jannicken, hyggelig at du liker min splitter nye blog, OG at du vil være min aller første følger:) Pleddet fungerer suverent til tv strikking, ikke tar det lang tid før man ser resultater heller:) Vi blogges!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails